Nieuws

Maatregelen met betrekking tot CORONA-VIRUS

16 maart 2020
Geachte klant,
Wegens de uitbraak van het Corona-virus in Nederland en de daardoor aangescherpte maatregelen willen wij het volgende bericht met u delen. De gezondheid van u als klant én die van onze medewerkers staat bij ons altijd voorop. Wij volgen de berichtgevingen richtlijnen van het RIVM daarom nauwlettend op. 

Wij verwelkomen u graag bij ons in de winkel, maar zullen u voorlopig groeten zonder daarbij een hand te geven. Wij treffen in onze winkel alle mogelijke hygiēnische maatregelen om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. In concrete zin houdt dit ook in dat wij GEEN lenscontroles, lensaanpassingen of oogdrukmetingen uit zullen voeren. Voor een oogmeting kunt u wel bij ons terecht. Onze apparatuur wordt vóór en ná iedere meting altijd schoongemaakt. Als u niet geheel fit bent, vragen wij u het bezoek aan de winkel uit te stellen tot u zich helemaal beter voelt. Als u vragen heeft die wij eventueel telefonisch al kunnen beantwoorden, bel gerust.

Voor contactlensdragers bieden we de mogelijkheid om de lenzen voor het komende half jaar aan de balie op te komen halen met bijhorende vloeistof. Bent u niet in de gelegenheid om uw lenzen af te halen, kunnen wij deze naar u thuis sturen. U kunt op een later moment de vloeistof halen.

Wij hopen op uw begrip voor het bovenstaande. Alleen samen met u kunnen we verspreiding van het virus zo snel mogelijk tegen gaan. Houd onze website en social media kanalen daarnaast goed in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste stand van zaken.