Horen

Beter Horen nu ook bij ´t Brillenhuys in Drunen!

Bijna 100 jaar ervaring. Goed opgeleide audiciens. Persoonlijk advies. Altijd een passende hooroplossing voor elk budget. Ruim 200 verkooppunten, dus altijd bij u in de buurt. Dat is Beter Horen in het kort. Sinds 1 mei vindt u bij ´t Brillenhuys in Drunen ook een vestiging van Beter Horen.

De eerste stap: gratis hoortest
Even rustig bijpraten. Luisteren naar uw favoriete muziek. Het lijkt de gewoonste zaak van de wereld. Toch is het lang niet voor iedereen vanzelfsprekend. Want 10% van onze bevolking hoort minder goed. Dat zijn inmiddels zo’n anderhalf miljoen mensen in Nederland. Ouderen, maar ook steeds meer jongeren. Wanneer u wilt weten hoe het met uw gehoor is gesteld, kunt u altijd binnen lopen bij Beter Horen voor de gratis hoortest!

Elke hooroplossing is uniek
Iedereen geniet op zijn eigen manier van geluid. Als u merkt dat luisteren wat meer moeite gaat kosten, is dat vooral vervelend. Gelukkig zijn er heel veel manieren om weer te kunnen genieten van geluid. Elke hooroplossing is uniek. U verdient persoonlijke aandacht en een deskundig advies. Dat krijgt u bij Beter Horen.

Uitproberen mag
Er zijn veel verschillende hoortoestellen. De audicien geeft u altijd een duidelijk advies. Maar u bepaalt natuurlijk of de hoortoestellen bij u passen. Het wennen aan een hoortoestel heeft even tijd nodig.

Ook hoortoestellen helemaal vergoed
Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg, vindt Beter Horen. Alleen de nieuwste technieken worden gebruikt voor de hooroplossingen. Dat wil niet zeggen dat de klant altijd duur uit is. Beter Horen heeft ook veel toestellen die de verzekering helemaal betaalt.

Bijna 100 jaar ervaring
In de bijna 100 jaar dat Beter Horen bestaat is er veel ervaring opgebouwd. Alle audiciens van Beter Horen zijn goed opgeleid en Beter Horen werkt met alle KNO-artsen en audiologische centra samen zodat we altijd een goed advies kunnen geven.

Uitgebreid assortiment
Er zijn veel verschillende hoortoestellen. Met de nieuwe technieken worden deze steeds kleiner, onopvallender en comfortabeler. Beter Horen heeft alle merken hoortoestellen ondergebracht in 6 unieke hoorconcepten. Binnen deze concepten zijn er veel verschillende mogelijkheden. Samen met de audicien kiest de klant wat het beste bij hem past. In welke situaties wil je beter horen? Wil je beter kunnen verstaan in een stille omgeving? Of harde geluiden onderdrukken? De kwaliteit van luisteren naar muziek verbeteren? Voor elke situatie hebben we een goede oplossing. Iedereen is van harte welkom!

Lees meer op www.beterhoren.nl

Bel voor meer informatie met Beter Horen bij ´t Brillenhuys in Drunen: Hugo de Grootstraat tel. 0416-32 22 13 of met Beter Horen rechtstreeks afspraken nummer 073- 690 11 51